Mariabingo

MariaBingo er et av Nordens største bingosider. Med et stort antall spillere som konstant besøker siden er det alltid gang i det hos MariaBingo. Her er det god mulighet for store gevinster og en hyggelig og morsom omgang bingo – hele døgnet rundt!

mariabingo

Bingo og bonus!

Når du oppretter deg som medlem hos Maria Bingo, får du en av de største bonusene på nettet, deres velkomstbonus på 200%! Når du har spillet for 250kr, mottar du ytterligere en bonus på 500kr, dermed har du enda flere penger å spille for.

Uansett hvilket rom  du velger å spille i hos MariaBingo er det alltid mulighet for å vinne to jackpots, hvor den ene er garantert. Det vil si at den ikke stiger, men er det samme beløp som kan vinnes hver runde. Utenom det er det den STORE jackpot som fortsetter med å stige, helt til den blir vunnet. Det vinnes konstant små premier under 1000kr, men det er også utrolig store enkeltpremier på opp til 1 million kroner!

Design og bruk

Hvis man er ny spiller og starter på MariaBingo, kan det være litt av en munnfull. Første inntrykket virker litt rotete, og designet er ikke det store . Men  det er rimelig lett å finne frem på siden, og man kan lett finne hjelp. Hos MariaBingo er det mulig å chatte, mens man spiller. De har til og med en hel side hvor du kan få hjelp til å forstå det interne ”bingospråk”.

Andre spill:

Hos maria.com kan du mye annet enn å bare spille bingo. Det er også mulighet for å spille lotteri, poker og casino (det er derimot forbudt i Norge!). De har også en lang rekke gratis online spill, også kalt ”Slots”. Det er altså god mulighet for å vinne penger eller bare ha det morsomt og god underholdning eller tidsfordriv.

Det i smått…

Maria.com har fått autorisasjon til å promovere og tilby Bingo som en service på deres hjemmeside av Aberrant Software Inc. De sørger for at alle opplysninger krypteres ved hjelp av ”128 bit Secure Socket Layer”-teknologi. Det samme gjelder dine kredittkortopplysninger, som kun sendes  en enkelt gang via internettet og deretter blir de gjemt hos MariaBingo. Sikkerheten hos MariaBingo er altså som den skal være – helt enkel i topp!

Alt i alt

Er du ny i bingoverdenen, er MariaBingo et godt sted å starte! Du får en god bonus og god hjelp. Du skal ikke la deg narre av at siden kan virke litt rotet og uoverskuelig – hjelpen er innen for rekkevidde, og sikkerheten er akkurat som den skal være. Det er alltid spillere hos MariaBingo – uansett dato og tidspunkt. De har ofte mer enn 600 spillere online samme tidig – og med muligheten til å chatte skal du aldri føle deg alene på MariaBingo!

Rating: 5 ud af 6