Bingoslottet

Det er ikke uten grunn at Bingoslottet har valgt nettopp dette navn til deres bingoside. Her blir alle ”bortkjemmet” med et hav av gode bonuser og morsomme spill, her får man virkelig følelsen av at løper litt blått blod igjennom årene. Løper det også litt adrenalin og spillelyst rundt i blodet er Bingoslottet et hyggelig og godt sted å spille bingo!

bingoslottet

Bingo og bonus!

Når du melder deg inn hos Bingoslottet, oppnår du din første bonus på 50kr. Etter du har satt inn penger mottar du en innbetalingsbonus som dobler det beløp du setter inn. Dvs. hvis du setter inn 700kr, får du 700kr ekstra til å spille for. Den maksimale innbetalingsbonus er på 1250kr. Dessuten får du også bonuser når du deltager i Bingoslottets turneringer eller konkurranser, hvis du spiller i deres chatrom. Som en liten ekstra bonus får du også hver dag et gratis skrapelodd, hvis du har penger stående på kontoen din. Skrapeloddet gir deg mulighet for til å vinne opp mot 100.000kr om dagen. Du kan ikke ta ut bonuspengene dine, men de premiene du vinner med bonuspengene kan du få utbetalt så snart bonusen er spillet igjennom ti ganger med bingo.

Design og bruk

Designet på Bingoslottet.dk lever opp til sitt navn. Utseende er som et rosa prinsesseslott, og mulighetene er mange. Det er lett å finne rundt, og du kan raskt få hjelp hvis du er i tvil om noe. Bingoslottet.dk har telefonisk kundeservice døgnet rundt og kan også kontaktes pr. mail. Det er lett og raskt å bli registrert som bruker, og dermed er du klar til å delta i spill og chat. Du skal derimot ikke forvente det helt store språkmessig, grunnen til det er at det er veldig mange stavefeil på siden. Ikke at det på noen måte har betydning for selve spillet, men det kan virke litt uprofesjonelt. La deg ikke påvirke av det, for Bingoslottet er veldig profesjonelle når det gjelder alt som har noe med bingospillet å gjøre.

Andre spill:

Bingoslottet.dk tilbyr over 40 forskjellige spill på siden! De tilbyr blant annet skrapelodd, spilleautomater, det gamle kinesiske spill keno og video poker, her er det en blanding av poker og spilleautomater. Dessuten er det også casino og slots, men som først blir lovlig pr. 1/1-2012 å tilby for andre enn Norske Spill.

Det i smått…

Hos Bingoslottet.dk benytter de seg – som mange andre bingosider – av sikkerhetssertifikater Thawtes (128-bit), som akkurat nå er det beste på markedet. På tross av mange oppdateringer, sørger bingoslottet alltid for å ha den nyeste versjon av sikkerhetssertifikatet. Det gjelder både for personlige opplysninger og transaksjoner, mens kreditkortopplysningene krypteres, derfor vil ingen andre enn Bingoslottet kunne lese dem. Er det St. Minver Limited som tilbyr spillet, skal du være oppmerksom på at det også er deres navn som kommer på kontoutskriften din. Akkurat som de andre ligger alle lisensene hos St. Minver Limited i Gibraltar, som er en av Europas førende spilletilbydere!

Alt i alt

Selv om du hos Bingoslottet.dk får en behandling og service, som til og med en konge fortjener, er det nok ikke her du kommer til å vinne det halve kongerike. Grunnen til det er at premiene hører ikke til blant de største på nettet. Du får derimot veldig mange gode bonuser, som kan kompensere litt for størrelsen av premiene. Selv om det er et utenlandsk firma som tilbyr spillene, er der alltid dansk hjelp å få – hele døgnet rundt, og du kommer aldri til å kjede deg, for utvalget og mulighetene hos Bingoslottet er store. Det vil si, at selv om man ikke vinner halve kongerike, kan eventyret fortsatt få en lykkelig slutt!

Rating: 3 ut av 6