Bellabingo

Bellabingo.com er uten tvil den online bingonettsiden med de beste og flest bonuser på hele nettet! Selv om siden enda ikke blant de største, er det alltid mange spillere online, derfor har du har alltid mulighet for en god omgang bingo!

bellabingo

Bingo og bonus!

Hos Bellabingo.com finner du nettets absolutt største velkomstbonuser. Bare ved å registrere deg får du 100kr inn på kontoen, dermed du har en liten startkapital til å begynne med. De premiene du vinner for velkomstbonusen kan du ikke få utbetalt før du gjør ditt første innskudd. Det er derimot ingen hast å sette de første pengene inn, fordi Bellabingo.com gir deg 100% matchbonus i innskuddsbonus. Det er det også en del andre siter som gjør, men Bellabingo avskiller seg på det grunnlag at de har en maksimal bonus på hele 2500kr! Det betyr altså, hvis du setter inn 2500kr første gang, vil du motta du det tilsvarende beløp. På denne måten får du dobbelt så mange penger til å spille for enn det du innbetaler. Ikke nok med det, kommer det  løpende andre gode bonuser opp som blant annet dvd-film, gavekort og mye mer. De forskjellige jackpots og gevinster er derimot ikke nær så store som andre steder på nettet, og går sjeldent over 60.000kr.

Design og bruk

Bellabingo.com har et veldig fint design, som skaper den helt riktige spillehallsatmosfære som man får den gode bingostemning av. Det er ikke så vanskelig å finne frem på siden, heldigvis for det, fordi det er ikke så lett å finne hjelp. Det er ingen sider der man selv kan søke hjelp for eksempel via FAQ eller lignende. Bellabingo kan kontaktes på mail, men ellers er det ikke noen andre måter å få hjulpet deg i gang på.

Andre spill:

Akkurat som på mange andre siter, tilbyr Bellabingo både skrapelodd, video poker og ikke minst bingo. Dessuten er det et lite utvalg av andre forskjellige og morsomme spill. Du kommer neppe til å kjede deg på denne siden.

Det i smått…

Deres software er som hos mange andre styrt av et UNIX-basert operativt system, og utenom det bruker de en 128-bit kryptering med en protokoll kalt SSL (Secure Socket Layer). Dessuten gjemmer de heller ikke alle opplysningene for betalingsinformasjoner av sikkerhetsmessige årsaker. Bellabingo sine  lisenser ligger hos en engelsk eiet virksomhet, og derfor er det dem som kommer med spillene. På tross av dette er alt på siden på norsk – også hjelpen, dermed kan man ikke på noen måte merke det.

Alt i alt

Bellabingo har fått oppbygget en veldig fint bingoside med mange muligheter – og ikke minst utrolig flotte bonuser. Dette er ikke en god side for de helt nye spillere. Grunnen til det er at det ikke er lett å få hjelp eller veiledning, med mindre man kontakter dem pr. mail, som er veldig vanskelig å gjøre får å få introduksjon i spillet. Men for de mer erfarne bingospillere er det et veldig godt sted å spille – ingen tvil om det!

Rating: 3 ud af 6