AmorBingo – for bingoelskere

Amorbingo er en av de mest populære internettsider du kan spille online bingo , og man kan godt si at love is in the air her. For her er det både kjærlighet til bingospill og til de spillere som besøker dem – og det er det mange som gjør. Ofte er det over 700 spillere online om gangen – og så mange mennesker kan umulig ta feil… Amorbingo.com er et av de beste steder å spille bingo på nett!

Online Bingo på AmorBingo

Bingo og bonus!

Hos Amorbingo.com tar de veldig godt i mot nye spillere som ønsker å spille bingo online, og allerede når du har spillet for 250kr, får du 500kr, som du ytterligere kan kjøpe bingoplater for. Det vil si at man får en velkomstbonus på 200%!! Bonusen kan som sagt brukes til å spille bingo for, men kan naturligvis ikke utbetales. Ytterligere blir det hele tiden lansert konkurranser med store premier som reiser, gavekort og mye mer. Det blir hele tiden ropt ”BINGO!” på siden fordi det er hele tiden spillere som får full plate. På tross av den hyppige gevinstutbetaling er det forsatt snakk om veldig store gevinster, og de største nærmer seg en million!

Design og bruk

De har designet deres bingoside veldig godt og utrolig brukervennlig. Det er lett å finne rundt på siden, og skulle det oppstå problemer er hjelpen lett å få tak i. Amorbingo kan kontaktes både på mail, via live chat og på telefon, hvor de sitter klar hver dag hele uken. Dessuten har de laget sider som  henvender seg til spillere som søker hjelp, veiledning eller gode råd i forbindelse med online bingo.

Andre spill:

Man finner et stort utvalg av andre underholdene spill, derfor er det alltid morsomt å klikke forbi Amorbingo.com. Uansett om det er for å spille bingo online eller bli underholdt av andre kule spill. Det er også en av grunnene til at det alltid er utrolig mange spillere online hele døgnet rundt, og med deres chat skal du aldri føle deg alene hos Amorbingo.com.

Det i smått…

Man er ikke i tvil om at spillerens sikkerhet er en høy prioritet hos Amorbingo. De bruker en 128-bit SSL-teknologi, som er godkjent av Thawte. Deres software er utviklet av 1gaming, som er blant de førende innen for software til online spill. Betalingsinformasjonen krypteres og sendes kun til Amorbingo én gang. Det er altså en riktig god garanti for sikkerhet i toppklasse på Amorbingo.com.

Alt i alt

Det er umulig ikke å bli truffet av Amors pil og forelske seg i Amorbingo. Mulighetene er mange, og gevinstene er store. Selv om man er heldig i spillet, skal det også være plass til litt kjærlighet – og det får man hos Amorbingo. Det vises i deres evne til å ta hånd om alle spillere – både nye og gamle, gode startbonuser, morsomme konkurranser og premier i verdensklasse!

Rating: 6 ut av 6